Το ωχ της ημέρας!

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009


Πέντε σταγόνες νερό έριξε και δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος... Όμως παρόλα αυτά οι πολίτες είναι χαρούμενοι γιατί σκέφτονται ότι τώρα που μποτιλιαρίστηκε το σύμπαν δεν θα μπορέσουν να πάνε στην δουλειά τους... άρα ο εργοδότης δεν θα τους καταβάλλει ημερομίσθιο, οπότε δεν θα κάνει απολύσεις αφού θα εξοικονομήσει χρήματα, οι ίδιοι δεν θα είναι άνεργοι οπότε θα έχουν εισόδημα άρα θα μπορούν να κάνουν αγορές. Το χρήμα θα κινηθεί, η αγορά θα ανασάνει και η κρίση θα τελειώσει.
Συμπέρασμα: Μια βροχή μας σώζει
υγ Η Θεοδώρα Μπακογιάννη - Μητσοτάκη - Κούβελου δεν θέλει να γίνουν τώρα οι εκλογές γιατί δεν ικανοποιείται να χάσει ο καταλληλότερος- υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος μόνο με 5 μονάδες διαφορά. Οπότε ο Παυλίδης θα παραιτηθεί για το καλό της παράταξης, Για το καλό της χώρας σκασίλα τους.
υγ2 Τον καταλληλότερο με την μεγάλη εθνική επιτυχία της φωτογράφισης με τον Ομπάμα (πρέπει να είναι η μοναδική του επιτυχία αν δεν με απατά η μνήμη μου) θα τον αντικαταστήσει ο "Το παιδί δεν κάνει αλλά πόσο χειρότερα μπορεί να πάει η χώρα"
υγ3 Η μνήμη μου με απατάει. Υπάρχει και άλλη μια επιτυχία... η πρωτιά στην eurovision

0 σχολίασαν: