Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 39

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

2 σχολίασαν:

Pasok poisonous είπε...

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΥΛΙΔΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΡΩΤΟΥΝ: Η «ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΨΗΦΟΣ» ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ «ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΨΗΦΟΣ» π.χ. ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΔΙΕΞΟΔΑ.
1. Κ. Καραμανλής, 4 Απριλίου 2009, απάντηση σε ερώτηση για την υπόθεση Παυλίδη: «Εκείνο που προέχει είναι να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση. Στόχος και καθήκον είναι να μην υπάρχει, να μη μένει ποτέ καμία σκιά στην τιμή και την υπόληψη του πολιτικού κόσμου, δημοσίου προσώπου».
2. Επειδή η υπόθεση Παυλίδη είναι μία μόνο από τις αλλεπάλληλες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο τα τελευταία πέντε χρόνια, οι Έλληνες πολίτες επιμένουμε να ρωτούμε : Η «κατά συνείδηση ψήφος των βουλευτών» και «το καθήκον να μη μένει καμία σκιά στην τιμή του πολιτικού κόσμου» αφορά μόνο την υπόθεση Παυλίδη; Γιατί δεν αφορούσε το Βατοπέδι, για το οποίο διατάχθηκε δύο φορές η αποχώρηση των βουλευτών της Ν.Δ.; Γιατί δεν αφορούσε τις υποθέσεις των υποκλοπών, των δομημένων ομολόγων, της SIEMENS για τις οποίες η κυβέρνηση της Ν.Δ. απέρριψε όλες τις προτάσεις μας για Εξεταστικές Επιτροπές; Που οφείλονται τα δύο μέτρα και δύο σταθμά;
3. Περιμένουμε απαντήσεις από την καταρρέουσα κυβέρνηση της Νέας Δυστυχίας και της αδιαφάνειας. Ό,τι και να κάνουν ,οι κυβερνώντες ,θα συρθούν, όπως σύρονται πάντα, να δεχθούν την αποκάλυψη της αλήθειας.

‘’PASOK poisonous’’

Γραφεας Πεζικου είπε...

Καταπλητικό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!