Το ωχ της ημέρας!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009


Από χωρίον σε χωρίον σέρνουν τον καταλληλότερο - υπευθυνότερο και βαθύτατα κουρασμένο. Θυμίζει λιγάκι τους θιάσους με τα μπουλούκια, μόνο που στα μπουλούκια έβρισκες και ηθοποιούς με ταλέντο και όχι μόνο αποτυχημένους ηθοποιούς που κουνάν με μανία τα χέρια τους επαναλαμβάνοντας συνεχώς τις ίδιες ατάκες ακόμα και αν παίζουν σε διαφορετικό έργο. Το μπαμ που θα ακουστεί να μην σας ανησυχήσει, θα είναι η έκρηξη της μεγαλύτερης μεταπολιτευτικής επικοινωνιακής φούσκας.
υγ Βενιζέλος: η Ντόρα του ΠΑΣΟΚ
υγ2 Κατηγορούν το ΚΚΕ γιατί η Αλέκα έστειλε την κόρη της σε κολέγιο, λες και αυτό είναι το μείζων. Η μονολιθική πολιτική του ΚΚΕ με τις σταλινικές καταβολές είναι ψιλά γράμματα.
υγ3 Κατηγορούν και τον Αλαβάνο γιατί είναι πλούσιος, λες και για να είναι κάποιος αριστερός πρέπει να είναι τουλάχιστον άστεγος. Υπάρχει μια άθλια προπαγάνδα για την αριστερά που την θέλει να είναι όλοι ίσοι στην μιζέρια... μια προπαγάνδα που την προωθούν μίζεροι στο μυαλό
υγ4 Να ευλογήσουμε λιγάκι τα γένια μας. Εγώ και ο Ασημώνης είμαστε οι πρώτοι που μιλήσαμε για διαφορά 8% και μάλιστα την ίδια μέρα.... σαν να συντονίστηκαν μέσα μας τα γκάλοπ!


1 σχολίασαν:

ασημωνης είπε...

Τρεμε Νικολακοπουλε......