Σφηνάκια

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2009


  • Καιρό είχαμε να δούμε ένα καλό Διαδικτυακό ξεκατίνιασμα. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι που ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει ένα blog για να απαντάει στον Παπαγιάννη.
  • Δεν πειράζει όμως, έχει εκπομπή... Το θέμα είναι, ποιός τον ακούει;
  • Κι αυτός ο Παπαγιάννης, έχει βαλθεί να τσακωθεί με ότι αναπνέει.
  • Οφείλω να ομολογήσω ότι το παρατσούκλι που έχει προσδώσει στο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, πολύ μου άρεσε. Τον οποίο Μάκη παρακολούθησα τη Δευτέρα να καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι για τις διαδικτυακές ψηφοφορίες του. Δημιουργεί λέει και μία τράπεζα, όπου θα είναι οι μόνιμοι ψηφοφόροι στις δημοσκοπήσεις του.
  • Αναρωτιέμαι ποιός νοήμον άνθρωπος θα έδινε τα πλήρη στοιχεία του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
  • Εκτός των άλλων καμάρωνε ότι ψήφισαν 21.000 άνθρωποι στην ψηφοφορία του... Πως φαίνεται ο διαδικτυακά αγράμματος άνθρωπος (το ίδιο ισχύει και για τις γλάστρες που φιλοξενεί).Θα μπορούσα εγώ προσωπικά να έχω ψηφίσει 100 φορές, απλά κάνοντας κάθε φορά μία εκκαθάριση προσωπικών δεδομένων στον Browser μου.
  • Όσο κι αν έστυψα το μυαλό μου, δε μπόρεσα να εντοπίσω μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία του πρώην αποκαλυπτικού Μάκη, τον τελευταίο ένα χρόνο, από την αποκάλυψη για την επερχόμενη απόλυση Παπαγιάννη.
  • Η επιχείρηση "μεγάλο παπί" τελικά ήταν κορυφαία Μαρκογιαννάκειος έμπνευση. Με αγωνία περιμένω τα υπόλοιπα μέτρα για την καταπολέμηση του εγκλήματος, έχω να κάνω μάλιστα και μερικές προτάσεις...

  • Λυσσασμένα μπουλντογκ να κάνουν περατζάδα στο κέντρο, δημιουργία τάφρου με κροκόδειλους περιμετρικά της Βουλής, μετακίνηση των βουλευτών (για την ασφάλειά τους) με ιδιωτικά ελικόπτερα και ουχί με πανάκριβα αυτοκίνητα, ποινικοποίηση των all star όλων των χρωμάτων, ποινικοποίηση των Eastpack, ποινικοποίηση των λέξεων : “ μαύρο, Εξάρχεια, κουκούλα, σύριζα, Βασίλης Παπακωσταντίνου, blog, δημοκρατία”, εγκατάσταση καμερών μέσα στα σπίτια και παρακολούθηση όλων των πολιτών από τους αστραχάν της ΕΛΑΣ, τοποθέτηση καμερών μέσα στα αμφιθέατρα των σχολών, υποχρεωτική παρουσία των ΜΑΤ στις φοιτητικές συνελεύσεις και τέλος δημιουργία ειδικής μονάδας που θα περιπολεί έξω από τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα με τανκς και θα επεμβαίνει όταν κρίνεται σκόπιμο.
  • Διαβιβάστηκε επιτέλους ο φάκελος "Παυλίδη" στη Βουλή.... Ο βουλευτής αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί. Και καλά κάνει! Τι είναι κανένα κορόιδο; Εδώ ο Ρουσόπουλος και ο Βουλγαράκης είναι ακόμα βουλευτές και θα παραιτηθεί ο Παυλίδης; Παραλογιζόμαστε μου φαίνεται!

1 σχολίασαν:

ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΜΑ είπε...

ΟΥΧΙ Ε???
ΧΜΜΜ
ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΤΕΙΝΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑΑΑ