Οταν κοιτας απο ψηλα Νο 38

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

2 σχολίασαν:

Pasok poisonous είπε...

Νέας Δυστυχίας κομματικές – ταξικές επιλογές
*******************************************************
Με τραγελαφικά και αποσπασματικά μέτρα και με κομματικές επιλογές στήριξης κοινωνικών ομάδων φίλα προσκείμενων στον χώρο της ΝΔ, η κυβέρνηση εν μέσω της καταιγίδας της κρίσης προχωρεί σε νέα αναδιανομή εισοδήματος σε βάρος των φτωχών και των χαμηλόμισθων, φορτώνοντάς τους τα βάρη της δημοσιονομικής εκτροπής και της παταγώδους αποτυχίας της οικονομικής της πολιτικής.
Εφαρμόζοντας δύο μέτρα και δύο σταθμά, στους μεν μισθωτούς και στους συνταξιούχους παγώνει τις αποδοχές και διογκώνει τη φορολογία και σε άλλες ομάδες, δε, διαιωνίζει την ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση και με μπόνους ενισχύει τον τζίρο τους «αδειάζοντας» τα δημόσια ταμεία.
Eνώ δίνει ψίχουλα 15 ευρώ τον μήνα για την ενίσχυση των φτωχών νοικοκυριών και των ανέργων, χρηματοδοτεί με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ τους εισαγωγείς αυτοκινήτων μέσω της μείωσης του τέλους ταξινόμησης, επιδεικνύοντας υπέρμετρη ευαισθησία για συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες.
Και, όμως, με τη μείωση των φορολογικών συντελεστών και με χαριστικές ρυθμίσεις για το κλείσιμο μεγάλων φορολογικών υποθέσεων ελάφρυναν κατά 8,6 δισ. ευρώ μερικές εκατοντάδες επιχειρήσεις με πακτωλό κερδών.

‘’PASOK poisonous’’

THEODOSIS είπε...

ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΜΕ. ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ!!!