Κούτσα-κούτσα καλικούτσα

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Σε συνέχεια προηγούμενης ανάρτησης, σχετικά με το πως συγκεκριμένα ΜΜΕ έχουν αναλάβει το θεάρεστο έργο του εξαγνισμού και της αποκατάστασης κάποιων κατατρεγμένων υπουργών (οϊμέ), ήρθε χθες η εμφάνιση Ρουσόπουλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το έθνος ρίγησε, η πατρίς σκίρτησε, το μπιμπίκι μας φούσκωσε με την πολυαναμενώμενη επανεμφάνιση του υιού του ταχυδρόμου, του αυτοδημιούργητου με τα δημόσια λεφτά αποφοίτου ΙΕΚ, του πρώην (και μέλλοντα) υπερυπουργού. Η επανεμφάνιση, όλως τυχαίως βεβαίως-βεβαίως, συνέβη στο δελτίο του πρώην υποψηφίου προέδρου της ΟΝΝΕΔ και πρώην συνεργάτη του (υπό την στέγη άλλου, MEGAλύτερου καναλιού) και νυν συνεργάτη επιδοτούμενων από το δημόσιο εκδοτών. Όλως τυχαίως επίσης, ο υιός του ταχυδρόμου, πριν κάποιες βδομάδες είχε φιλοξενηθεί εις την φυλλάδα του Χατζηνικολάου (φιλοξενηθεί... τρόπος του λέγειν βέβαια, ο όρος είναι αδόκιμος, μια και η υπόψιν φυλλάδα είναι σε μεγάλο βαθμό δημιούργημά του). Σε εκείνη τη συνέντευξη, ο Χατζηνικολάου του είχε απευθύνει ερώτηση, λέγοντας ότι ο ελληνικός λαός είναι πεπεισμένος για την τιμιότητά του!

Οι καλοθελητές που παίρνουν στους ώμους τους Ρουσόπουλους για να τους κρατήσουν έξω από το νερό όταν τα κάνουν μούσκεμα, είναι αυτοί που θα μας τους φορτώσουν στην καμπούρα και πάλι. Η διαφορά βέβαια είναι ότι αυτοί πληρώνονται για την υπηρεσία τους ενώ εμείς πληρώνουμε και μάλιστα σε βάθος χρόνου και ακριβά. Γι' αυτό κλείστε τις TV.

0 σχολίασαν: