Το ωχ της ημέρας!

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009


Ο Παυλίδης, πρώην υπουργός (μαντέψτε ποιας κυβέρνησης), ισχυρίστηκε ότι η κόρη του ξόφλησε το δάνειο 100000 Ευρώ με δανεικά και αγύριστα που της έστειλε συγγενής της. Τελικά αυτό που μας έχει σώσει σε τούτη την χώρα είναι οι οικογενειακοί δεσμοί... πάντα θα βρεθεί ένα συγγενικό πρόσωπο που θα μας ξελασπώσει. Ε! στην χειρότερη περίπτωση να είναι κουμπάρος ή πνευματικός.

Μάλιστα ο Παυλίδης ετοιμάζεται να γυρίσει διαφημιστικό σποτάκι όπου θα λέει ότι δεν πήρε τα λεφτά γι΄ αυτόν αλλά για την φουκαριάρα την κόρη του!
υγ Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι όσοι έχουν εισόδημα πάνω από 900000 ευρώ θα δώσουν έκτακτη εισφορά 25000 Ευρώ. Αυτό ισχύει και για τις μίζες που η ταρίφα ξεκινάει από το 1,5 εκατομμύριο; Α! ξέχασα, αυτά τα εισοδήματα είναι αφορολόγητα γενικώς
υγ2 Νέα κουκούλα κυκλοφορεί στο εμπόριο. Η κουκούλα αυτή είναι αόρατη και την φορούσε ο ληστής και οι δύο κρατούμενοι που απέδρασαν. Η αστυνομία δεν μπορούσε φυσικά να κάνει κάτι γιατί φορούσαν κουκούλες... και όπως είναι γνωστό αν κάποιος φοράει κουκούλα είναι αδύνατον να συλληφθεί.