Ρουφ- Αποχωρήσεις

Πέμπτη 7 Μαΐου 2009


Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν αρχίσει και προσαρμόζονται στην τακτική των αποχωρήσεων από τη Βουλή.
Σκέφτονται μάλιστα να κάνουν τις αποχωρήσεις κοινοβουλευτικό έθιμο και να τις καθιερώσουν, αφού όπως λένε κουράζονται πάρα πολύ το πρωί να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαού και το βράδυ να πρέπει να είναι ξεκούραστοι, με κόκκινα μαγουλάκια, γυαλιστερό μάτι και θεληματικό πιγούνι για να εμφανίζονται στις διάφορες εκπομπές.
Έτσι παλικάρια όπως ο Λ. Ζαγορίτης, ο Γ. Γιακουμάτος, ο Π. Παναγιωτόπουλος και ο Τραγάκης που θέλουν να συγκλονίζουν τις γυναίκες με την κάθε τους εμφάνιση αποφάσισαν μαζί με την πλειοψηφία της ΝΔ να πηγαίνουν στη Βουλή όπου θα συζητούνται οι τροπολογίες των υπουργών, να κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για απόπειρα χειραγώγησης της βουλευτικής συνείδησης, της δικαιοσύνης και για κακά κοντινά πλάνα από τους εντεταλμένους οπερατέρ του καναλιού της Βουλής και να αποχωρούν διαμαρτυρόμενοι.
Με αυτόν τον τρόπο, και δε θα κάνουν τίποτα, και καμία τροπολογία δε θα περνάει και θα μπορέσουν με άνεση να φορτώσουν την απραξία τους, στο κακό ΠΑΣΟΚ που θέλει να χειραγωγεί τα πάντα.
Φυσικά αυτή η πρωτοβουλία δε θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά, αν δεν είχε την έγκριση του μεγάλου γυναικείου εγκεφάλου της ΝΔ, της υπεύθυνης πολιτικού σχεδιασμού Φεβρωνίας Πατριανάκου (που αρθρογραφεί και στο νέο καταπληκτικό σατυρικό blog της ΝΔ).
Όπως είπε σε βουλευτές της ΝΔ, στόχος αυτής της νέας πρωτοβουλίας είναι να γίνει η Βουλή, αποχωρητήριο πρώτης τάξεως.

Ρουφ

0 σχολίασαν: