Το ωχ της ημέρας!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009


Το νομικό συμβούλιο του κράτους λέει ότι στην υπόθεση ζήμενς λαδώθηκαν και τα δύο κόμματα. Αυτό είναι στο συρτάρι του ανακριτή εδώ και ένα μήνα. Από τότε θα έπρεπε να πάει η υπόθεση στην βουλή αμελλητί… αλλά η δικαιοσύνη παραπλανήθηκε από την λέξη και νόμιζε ότι ήταν αμελέτητα… έτσι η βουλή και φυσικά οι πολίτες όπως είθισται πήραν τα αμελέτητα τους και ησύχασαν.
Υγ Ο Μαγγίνας, ο γνωστός ιδιοκτήτης αναψυκτηρίου , δήλωσε ότι αν και έκλεισε η βουλή μπορούν οι υποθέσεις σκανδάλων να έρθουν στα θερινά τμήματα και οι ένοχοι πολιτικοί να έχουν το πολιτικό ψόγο. Διότι όταν παρανομείς ο ψόγος είναι το ζητούμενο. Η φυλακή είναι διακοσμητικό στοιχείο ή έστω ένας χώρος αναψυχής του Παλαιόκωστα. Λοιπόν πάω να ληστέψω και αν με πιάσετε ρίχτε μου ένα κοινωνικό ψόγο και αφήστε με ήσυχο!
Υγ2 Ας μιλήσουμε για τα πολιτικά θέματα όπως θέλει και ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος. Η θωρακισμένη οικονομία μας πάει από το κακό στο χειρότερο. Η βενζίνη ανεβαίνει συνεχώς. Η ανεργία… άστα να πάνε στο διάολο. Κάτι μου λέει ότι για σκάνδαλα θα μιλήσουμε πάλι


Το κείμενο που δεν φαίνεται

0 σχολίασαν: