Το ωχ της ημέρας

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009


Τελικά ο καταλληλότερος – υπευθυνότερος και βαθύτατα κουρασμένος έχει αντανακλαστικά χειρότερα και από του ραταπλάν. Έκανε δέκα χρόνια για να καταλάβει ότι η φράση «αρχιερέας της διαφθοράς» που είχε πει για τον Κινέζο ήταν μια μπαρούφα. Οπότε να είμαστε ευχαριστημένοι που για το Βατοπέδι έκανε μόνο πέντε χρόνια για να το καταλάβει. Όσο για την διαφθορά μας ενημέρωσε ότι αποτελεί μια παθογένεια του πολιτικού μας συστήματος. Εμένα με έπεισε… όταν θα γίνει πρωθυπουργός θα την εξαλείψει αυτήν την παθογένεια. Εμείς μπορεί να λέμε ότι είναι ήδη πρωθυπουργός αλλά όπως είπαμε έχει πρόβλημα με τα αντανακλαστικά του… σε καμιά δεκαριά χρόνια θα καταλάβει ότι ήταν πρωθυπουργός!


Υγ Τα σκάνδαλα ο ραταπλαν τα φόρτωσε στον κόκκορα, ή αλλιώς στην δικαιοσύνη… καμιά σχέση η πολιτική του και οι πολιτικοί του με αυτά. Ακόμα και για το Βατοπέδι κάποιες υπηρεσίες τα έκαναν όλα.


Υγ2 Είδα λίγο από μια διαφήμιση όπου ο Γιωργάκης το παίζει καθηγητής. Μόνο που έλεγε τα λόγια σαν τον χειρότερο μαθητή που έχει παπαγαλίσει το μάθημα και το λέει σαν να μην έχει καταλάβει ούτε μια πρόταση από το κείμενο.




0 σχολίασαν: