Σφηνάκια

Τρίτη 19 Μαΐου 2009


  • Ωραία αυτή η τακτική των κομμάτων με τους υποψηφίους πολλαπλών χρήσεων. Βάζουν επικεφαλής κάποιον στο Ευρωψηφοδέλτιο για το θεαθήναι, αφού αποκομίσουν ότι μπορέσουν από την παρουσία του, τον επαναφέρουν στην εγχώρια πολιτική, για να διεκδικήσει την εκλογή του στις εθνικές εκλογές, μετά τον παραιτούν για να είναι υποψήφιος δήμαρχος/ νομάρχης/ υπερνομάρχης και μετά παραιτείται για να συμμετέχει σε άλλη εκλογική διαδικασία.
  • Μα καλά τόσα λίγα στελέχη έχουν τα κόμματα; Δηλαδή με μία Μαριέττα, μία Φώφη και έναν Παπακωσταντίνου κοιτάνε να βολέψουν 3 εκλογικές διαδικασίες;
  • Τουλάχιστον τραγική αυτή η λογική.
  • Μαριέττα Γιαννάκου λοιπόν η επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ… Εγώ αν ήμουν Καραμανλής θα ντρεπόμουν για την κατάντια μου, να φτάσω στο σημείο να ψηφοθηρώ πάνω στο πρόβλημα υγείας του άλλου.
  • Η Μαριέττα που μέχρι πρωτινός ήταν ξεγραμμένη, που οι μισοί Νεοδημοκράτες ήθελαν να της τρίψουν το βιβλίο της Ρεπούση στη μούρη και την πέταξαν έξω από τη Βουλή, ξαφνικά επικεφαλής… Με μία και μοναδική περγαμηνή, την ασθένεια που την ταλαιπώρησε. Καλά δεν υπάρχει καθόλου ντροπή πια;
  • Αν αρχίσουν τα κόμματα να εκμεταλλεύονται και τις ασθένειες των άλλων για να ψηφοθηρούν πάει έχουμε πιάσει πάτο...
  • Λάθος, υπάρχει και πιο κάτω, μπορεί να αναγράφεται δίπλα στο ψηφοδέλτιο και η ασθένεια του καθενός. Αλέξανδρος Αλαβάνος – κολπική μαρμαρυγή, Μαριέττα Γιαννάκου- υπέστη ακρωτηριασμό… Δε συνεχίζω… Συγχαρητήρια!
  • Από αλλού περιμέναμε τη συγνώμη, από αλλού μας ήρθε. Ενώ λοιπόν περιμέναμε έστω και μία συγνώμη από τους νόμιμους και ανήθικους κυβερνώντες, ζήτησε συγνώμη ο Σάκης που δε κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα…
  • Ρε παιδιά μήπως να κάνουμε το Σάκη Πρωθυπουργό; Τουλάχιστον μία συγνώμη θα τη ζητάει και θα χαιρόμαστε να τον βλέπουμε. Θα μπορούσε μάλιστα να φανεί και πολύ χρήσιμος για τις διεθνείς μας σχέσεις. Ποια γυναίκα Πρωθυπουργός ή ΥΠΕΞ δε θα ήθελε να συνεργάζεται στενά με το Σάκη; Μέρκελ, Κλίντον, στο τσεπάκι μας, βέβαια θα είχαμε κάποια προβλήματα με τον Σαρκοζύ...


  • Θα μπορούσαμε να κάνουμε Πρωθυπουργό και τον Κατέλη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το κόμμα του Βεργή για την Ευρωβουλή… Αυτή την περίπτωση καλό θα είναι κάποιοι να την προσέχουν, μην έχουμε Θώδη Νο2.
  • Και μιας και αναφέρθηκα στον Σάκη, ας ασχοληθώ και λίγο με τη Eurovision… Ωραία τραγούδια είχε φέτος, δε μπορείτε να πείτε… Ισλανδία, Εσθονία, Γαλλία, Αγγλία, Αζερμπαιτζαν… άντε και Νορβηγία, έκαναν τη διαφορά από άλλες χρονιές.
  • Και φυσικά επειδή τελευταίοι θα καταλάβουμε ότι μάλλον μόνο εμείς και 2-3 χώρες ακόμη, βλέπουν το διαγωνισμό σαν πανηγυράκι (στα πανηγυράκια δε στέλνεις Κάας ή Ουέμπερ), του χρόνου λέει σκέφτονται να στείλουν Κοκκίνου, Καλομοίρα, Σαρμπέλ, Βανδή... Πολύ ποιότητα μαζεύτηκε, έχω κι εγώ να προτείνω όμως… Κιάμος, Βέρτης, Θέλξη, Φανή Δρακοπούλου, Πετρέλης… Πολιτισμός, όχι αστεία.
  • Πάντως καλά τα πήγε ο Σάκης, αν λάβουμε υπόψιν μας τον ανταγωνισμό. Πήγε με ένα τραγούδι που ήταν πραγματικά ένα τίποτα, χωρίς ουσία και νόημα, με ένα χορευτικό δυσνόητο και περιορισμένο και παρόλα αυτά αποκλειστικά και μόνο με τη λάμψη του πήρε την 7η θέση. Πολλά μπράβο του αξίζουν του ανθρώπου, εκτός των άλλων ήταν ο μόνος που κράτησε ένα επίπεδο από όλη την ελληνική αποστολή….
  • Και φυσικά Eurovision =Star και μεσημεριανάδικα= ξεφτίλα. Δυστυχώς θαύμασε και η Ευρώπη το μεγαλείο των Ελλήνων δημοσιοκάφρων που ήταν εξαιρετικά αγενείς, εκνευριστικοί, εριστικοί, ψωνάρες και νόμιζαν ότι μπορούν να κάνουν ότι γουστάρουν. Η μεγαλύτερη δυσφήμιση για τη χώρα μας.
  • Μου δίνετε τον αριθμό σας; Βεβαίως 210… Όχι όχι αυτόν, τον ΑΜΚΑ… ΑΜΚΑλά μου τα λεγαν… Η νεα διαφήμιση του Υπουργείου Απασχόλησης, έχει γίνει η αγαπημένη μου... Τολμώ να πω ότι σαν διαφήμιση είναι τόσο ευφυής, που μπορώ να υποθέσω ότι ήταν συλλήψεως Πετραλιά. Μπορείτε να δείτε το αριστούργημα εδώ

0 σχολίασαν: