Ρουφ garden- Οι κινήσεις της Ντόρας

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009


Κι ενώ τα επιτελεία των αρχηγών των κομμάτων κυριολεκτικά βράζουν μία μέρα πριν τις Ευρωεκλογές, η Ντόρα έχει αυτοεξοριστεί στη σοφίτα του σπιτιού της παρέα με τα γιουβαρλάκια της Μαρίκας, τον πατέρα της, μία σκελίδα σκόρδο και 8 κούτες τσιγάρα (είναι γνωστή θεριακλού), που κρύβει επιμελώς από τον πατέρα της.

Εκεί, κάτω από το φως ενός πολυελαίου, στίβει το μυαλό της προκειμένου να βρει τη χρυσή τομή, για το πως θα καταφέρει μετά την ήττα των Ευρωεκλογών να αμφισβητήσει ανοιχτά τον Καραμανλή, και να προβάλει τον εαυτό της ως τη μόνη αξιόπιστη επιλογή για την αρχηγία της ΝΔ..

Μέσα σε δυο μέρες κατόρθωσε να γίνει τηλεμαϊντανός επιπέδου Γιακουμάτου-Παναγιωτόπουλου, καθώς έβγαινε στα κανάλια και υπερασπιζόταν με σθένος τον Καραμανλή και κυρίως τον εαυτό της.

Στόχος της είναι να διασφαλίσει, ότι κανένας δε θα την κατηγορήσει για τη βαριά ήττα της ΝΔ και γι' αυτό έχει φροντίσει να εξασφαλίσει την υποστήριξη όλων των βουλευτών της, καλοπιάνοντάς τους με μικροδωράκια, τύπου καφετιέρας, γνωστής εταιρείας, τα οποία της εξασφάλισε ο Καραβέλας λίγο πριν τη φυγή του.

Ρουφ

0 σχολίασαν: