Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα: Στην Ιταλία το κράτος χρηματοδοτεί κυβερνητικές παρτούζες

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Ώρα ευρωεκλογών και στη γειτονική Ιταλία ασχολούνται με τους υψηλούς όρχεις και τους υψηλούς μαστούς των υψηλών καλεσμένων του υψηλότερου καραγκιόζη αρχηγού ευρωπαϊκού κράτους ever. Ο οποίος, μια λεπτομεριούλα, κυβερνά την πατρίδα της Αναγέννησης, του πολιτισμού, των γραμμάτων και ουκ ολίγων προοδευτικών διανοητών, επί τρεις θητείες (και έχει ο καθολικός Θεός, αμήν).

Στη βίλα λοιπόν του Μπερλουσκόνι στη Σαρδηνία, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "EL PAIS", κυκλοφορούσαν από καιρού εις καιρόν ξετσούτσουνοι και ξώβυζες διάφοροι φίλοι και φίλες του παρτουζιάρη πρωθυπουργού. Αυτή και άλλες φωτό που μπορείτε να δείτε εδώ, έχουν απαγορευτεί στην Ιταλία. Ρε λες το ότι ο Μπερλουσκόνι ελέγχει σύσσωμο τον ιταλικό Τύπο να παίζει κάποιο ρόλο? Ααααχ! Σύγχρονη δυτική Δημοκρατία (ξεβράκωτη στ' αγγούρια)!


Θα πείτε: και τι μας νοιάζει ρε κουμπάρε? Το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι οι συγκεκριμένοι υψηλοί προσκεκλημένοι μετακινούνταν από και προς την πρωθυπουργική βίλα με κρατικά αεροσκάφη. Κάτι το οποίο για τον "Καβαλιέρε" ήταν απολύτως φυσικό αφού επρόκειτο "για την ασφάλειά τους" [BBC]. Πάνω απ' όλα το ασφαλές σεξ!

Επίσης υπάρχει μια αμυδρά υποψία δουλέματος στην απάντηση του Ιταλού πρωθυπουργού, όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν γιατί σουλατσάρουν διάφοροι ξετσούτσουνοι στη βίλα του. Ο Μπερλουσκόνι απάντησε: "Εσείς κάνετε ντους ντυμένοι? Οι φωτογραφίες είναι αθώες" [BBC]. Ντυμένοι μεν όχι, αλλά ούτε με strap-on και το λούτσο ντούρασελ, πες μας ξενέρωτους.

Ίσως αναγνωρίζετε μια κάποια συνάφεια με τη σαπίλα που ζούμε στην Ελλάδα. Εντάξει, εκεί ο κρατικός κορβανάς χρηματοδοτεί τις κυβερνητικές παρτούζες κυριολεκτικά ενώ εδώ μόνο μεταφορικά, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Ίσως τέλος να αναγνωρίζετε και μια κάποια συνάφεια στη χυδαιότητα της επονομαζόμενης "λαϊκής Δεξιάς", της εδώ και της έξω. Πέρα από τον φαταουλισμό της, θεωρεί και μαγκιά να δουλεύει τον κοσμάκη κατάφατσα αφού πρώτα τον έχει ληστέψει. Υπό αυτή την έννοια ο Μπερλουσκόνι είναι το απόλυτο είδωλο του κάθε Βουλγαράκη.

0 σχολίασαν: