Το ωχ της ημέρας!

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2009

Το ωχ της ημέρας!
Όλοι περίμεναν από τον καταλληλότερο - υπευθυνότερο και φευγάτο να κάνει μια δήλωση παραμονής στην θέση του αλλά αυτός βαριόταν. Που να μαθαίνει τώρα νέους λόγους. Έκανε πέντε χρόνια να μάθει τον προηγούμενο (αλλά έχει ορθοφωνία).
υγ Η Θεοδώρα Μπακογιάννη - Κούβελου - Μητσοτάκη συνέφαγε με τον Γεώργιο - Ακούω -Ότι - Θέλω - Με αυθαίρετο - Σουφλιά με κύριο γεύμα νταβαντζοκουβέντες του Μπαϊρακτάρη συνοδευόμενο με βαρεμένο καταλληλότερο
υγ2 Ο Καραμανλής είναι αναντικατάστατος. Μετά από αυτόν το χάος. Η άλλη ονομασία του χάους είναι Ντόρα. Έτσι ερμηνεύεται και το "Καραμανλής ή χάος" που είχε πει ο τρισμέγιστος Στυλιανίδης.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Τελικά το έχουν οι Καραμανλήδες. Ο θείος έβαζε τα δέντρα να ψηφίζουν και ο ανηψιός βάζει τους νεκρούς να πληρώνουν φόρους. Θα ήθελα να ξέρω ποιος ηλίθιος έκανε χιούμορ λέγοντας ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ικανή να φορολογήσει μέχρι και τους νεκρούς! Μην ξαναμιλήσει παρακαλώ! Αφού εξαντλήσαμε τους ανθρώπους Ζώντες και Νεκρούς ήρθε η ώρα να φορολογηθούν τα ζώα (σίγουρα θα εξαιρέσουν τις ομάδες με 300 μέλη)

0 σχολίασαν: