Σφηνάκια

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2009

☻ Δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό από το να μη κάνεις τίποτα...
☺ Ξαφνικά έχει έρθει η χώρα άνω κάτω επειδή ο Καραμανλής είπε σε ένα δημοσιογράφο εκεί που τρώγανε, ότι κουράστηκε.
☻ Λογικό είναι.
☺ Όταν κάθεσαι όλη μέρα, τρως και παίζεις playstation κουράζεσαι πολύ περισσότερο από όταν ασχολείσαι με κάτι παραγωγικό.
☻ Περιμέναμε τώρα να μας πει ο Χατζηνικολάου ότι του είπε ο Καραμανλής πως κουράστηκε και ο ίδιος να το αποκαλύψει μέσα από την εφημερίδα του. Ε ρε κάτι αποκαλύψεις που σπάνε κόκαλα..
☺ Και ξαφνικά άρχισε και ο κάθε πικραμένος που άκουσε ή να πω καλύτερα διάβασε (διότι στο 1ο κάποιοι έχουν και μία δυσκολία) τι είπε ο Καραμανλής να δηλώνει παρών.
☻ Πάντως αν κουράστηκε ο... Πρωθυπουργός ήρθε η ώρα να κάνει στην άκρη, για να έρθει η φρεσκαδούρα ο Σουφλιάς. Ακούραστο παλικαράκι
☺ Το βλέπω μύλος θα γίνουν μέσα στη ΝΔ, τι να πω μακάρι τα παιδιά! Για κάτι τέτοια ζούμε σε αυτή τη χώρα.
☻ Ελπίζω όμως μέχρι να αρχίσει το μεγάλο ξεκατίνιασμα να έχουν γίνει εκλογές αλλιώς βλέπω την κατάσταση να ξεφεύγει.
☺ Ο Σουφλιάς θα στέλνει έξω από το ΥΠΕΞ μπουλντόζες να κλείνουν το δρόμο και να βάζουν ύπουλες παγίδες στη Ντόρα και η Ντόρα θα στέλνει κάθε μέρα το μπαμπά της στο ΥΠΕΧΩΔΕ για επίσκεψη...
☻ Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση με τις εφημερίδες στη χώρα μας. Μετά τα cd και τα dvd, μετά τα κουπόνια για τα σούπερ μάρκετ και τα αμάξια τώρα και ωμά μετρητά. Α ρε μεγάλη Γιάννα, όσα χαμηλότερα τόσο καλύτερα.
☺ Απορώ πάντως γιατί στις εφημερίδες υπάρχουν ακόμα δημοσιογράφοι. Βασικά απορώ γιατί υπάρχουν εφημερίδες.
☻ Ας πούμε θα μπορούσε η Γιάννα, ο Χατζηνικολάου, ο Θέμος και ο κάθε άλλος να έχουν ένα ωραιότατο δίφυλλο editorial κάθε Κυριακή και τις προσφορές τους. Αφού ούτως ή άλλως γι' αυτές αγοράζει ο κόσμος τις εφημερίδες κι έτσι για ξεκάρφωμα διαβάζει και κανένα άρθρο.
☺ Μεγάλη ξεφτίλα να σε πληρώνουν κιόλας για να τους "διαβάσεις".
☻ Μέσα σε όλα αυτά τα χαριτωμένα τα οποία δικαίως ή αδίκως συγκροτούν την επικαιρότητα, έρχονται να προστεθούν και πιο σοβαρά προβλήματα τα οποία πρέπει να προβληματίσουν και να ευαισθητοποιήσουν όλους μας. Μιλάω για την "επίσκεψη" ανεμοστρόβιλου στην Ηλεία. Δυστυχώς το πρωτότυπο για τη χώρα μας φαινόμενο άφησε πίσω του 2 θύματα.
☺ Και επίσης δυστυχώς κάποιοι έκριναν πως αυτό το θέμα είναι λιγότερο σημαντικό από τον κουρασμένο Πρωθυπουργό.
☻ (Άραγε η Πετρούλα είχε ενημερώσει για τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα;)
☺ Το Σάββατο 28 Μαρτίου και ώρα 8μιση, είναι "η ώρα της Γης", η ώρα που θα κλείσουμε όλα τα φώτα και για μία περίπου ώρα θα μείνουμε στο σκοτάδι. Ελπίζω η συμμετοχή στη "συσκότιση" να είναι μαζική και να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη ώρες της Γης και τέτοιου είδους παγκόσμιες πρωτοβουλίες που δεν έχουν μόνο συμβολικό χαρακτήρα.
☻ Ήδη οι ανεμοστρόβιλοι μας χτυπάνε την πόρτα, μάλλον είναι καιρός να ευαισθητοποιηθούμε και να μην αφήνουμε τα πάντα στους άλλους. Αν εγώ, εσύ, ο άλλος λειτουργήσουμε και σε τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν στο περιβάλλον, με τη λογική του ωχαδερφισμού, τότε πολύ φοβάμαι ότι συχνά πυκνά ανεμοστρόβιλοι θα κάνουν περατζάδα στη χώρα μας.

0 σχολίασαν: